Kategóriák, Termékek

Red Bull

Makett mindenes

The Flying Bulls

2022 Előrendelhető

Makettek méretarány szerint

Revell makettek és kiegészítők

Revell 3D Puzzle

Zvezda makettek és kiegészítők

Airfix

Italeri makettek és kiegészítők

ChroMax

Granna társasjátékok, foglalkoztatók

Rubik

Kapcsolat

Tel: +36-20/499-2244
E-mail:   makettwebaruhaz@gmail.com
Facebook:facebook.com/makettzona
Nyitvatartás: 0-24 h

Facebook

Sparco férfi karóra kék

Sparco férfi karóra kék
Sparco férfi karóra kék
Sparco férfi karóra kék
Sparco férfi karóra kék
Sparco férfi karóra kék
Értékelés:

Cikkszám: S:0001

  Mi férfiak szeretjük a versenyeket. Ez tény. Ez benne van mindannyiunk DNS -ében. Versenyzünk egymással nap, mint nap, óráról órára, percről percre.  Mikor még kisebbek voltunk (mondjuk az oviban) a matchboxaink száma és azok frissessége határozta meg a helyünket a csoport hierarchiájában. Ezután ahogy cseperedtünk fel, úgy változott a gondolkodásunk, az életünk. A középiskolában már szinte mindennel versenyeztünk. Kinek lett előbb jogsija, kinek van szebb csaja, ki tud többet inni egy sulibálban vagy egy osztálykiránduláson, ki az erősebb stb...  Ahogy ezek a ritka gondtalan évek elmúltak és szépen lassan felcseperedtünk, az értékrendünk (jobb esetben) megváltozott, de a versenyzések iránti szenvedélyünk megmaradt. Mikor már családunk van, sok esetben már csak a tv-n keresztül tudunk szurkolni és a kedvenceinkért szorítani. Van aki a fociért, van aki a küzdősportokért és vannak akik az autó- és motorversenyekért rajonganak. Bizony én is az utóbbinál teszem le a voksomat. 

  Aki szenvedélyesen tud szurkolni és imádott sportját szeretné megmutatni az embereknek, kifejezheti rajongását az öltözködési stílusával is. Én is pontosan ezt teszem a SPARCO termékeivel.  A  legfőbb tulajdonsága a márkának a kiváló minőség miközben az olasz eleganciát soha el nem hanyagolná.  Kifinomult és könnyen felismerhető design, divatos és innovatív színek jellemzik az összes SPARCO Fashion terméket.  A csúcsminőséget és tartósságot a márka garantálja. 

  Ha Te is "versenyző" vagy, akkor az 1977-ben alapított márkát biztos hogy nem kell különösebben bemutatnom. Nézzük inkább a termékeket, amik sportos eleganciával ruháznak fel a hétköznapok során.

Egyszer használt Sparco karórám elcserélném erre a makettre.+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!