Kategóriák, Termékek

Red Bull

Makett mindenes

The Flying Bulls

2022 Előrendelhető

Makettek méretarány szerint

Revell makettek és kiegészítők

Revell 3D Puzzle

Zvezda makettek és kiegészítők

Italeri makettek és kiegészítők

ChroMax

Granna társasjátékok, foglalkoztatók

Rubik

Kapcsolat

Tel: +36-20/499-2244
E-mail:   makettwebaruhaz@gmail.com
Facebook:facebook.com/makettzona
Nyitvatartás: 0-24 h

Facebook

Harry Potter Roxfort kastély

Harry Potter Roxfort kastély
Harry Potter Roxfort kastély
Harry Potter Roxfort kastély
Harry Potter Roxfort kastély
Előrendelhető
Új
Értékelés:

Cikkszám: Revell:00302

A Roxfort Boszorkányság és Varázslat Iskolájában olyan varázslatos tehetségű diákokat, mint Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasley varázslóként képeznek ki, és felkészülnek varázslatos karrierjükre. Mint valószínűleg tudjátok, az iskola a Roxfort kastélyban van. És pontosan ezt tudod most hűségesen újrateremteni egy szuper részletes és valósághű 3D-s kirakóval!

A Roxfort nagytermével és a Roxfort csillagászati toronnyal együtt létrehozza kedvenc varázsló hallgatója, Harry Potter és barátai egész világát. Csatlakozzon a mágikus tanoncokhoz a Platform 9 ¾ ™ -en, és vegye fel a Roxfort Express-et, amely egyenesen a Roxfort kastélyba visz.

De várj, nem hiányzik valami? Persze, még mindig szüksége van egy pálcára és a megfelelő kviddics felszerelésre! A legjobb dolog, ha előbb beszerez egyet a híres Átlós sikátorban.

A Harry Potter könyvekből és filmekből ismert összes hely 3D rejtvényként elérhető. És ehhez még varázsolni sem kell tudni!

A 3D Puzzle Roxfort kastély 197 könnyen összeszerelhető darabból áll. Ha elkészült, rendelkezésére áll egy modell, amely nem kevesebb, mint 45,5 cm hosszú, 32,5 cm széles és 32,5 cm magas - valóban varázslatos zár a varázslók 8 és idősebb tanítványainak

A nemzetközi szállítás e termék esetében 25,95 €

Ár: 22 680 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!