Kategóriák, Termékek

Red Bull

Makett mindenes

The Flying Bulls

2022 Előrendelhető

Makettek méretarány szerint

Revell makettek és kiegészítők

Revell 3D Puzzle

Zvezda makettek és kiegészítők

Italeri makettek és kiegészítők

ChroMax

Granna társasjátékok, foglalkoztatók

Rubik

Kapcsolat

Tel: +36-20/499-2244
E-mail:   makettwebaruhaz@gmail.com
Facebook:facebook.com/makettzona
Nyitvatartás: 0-24 h

Facebook

Harry Potter Átlós sikátor ™ szett

Harry Potter Átlós sikátor ™ szett
Harry Potter Átlós sikátor ™ szett
Harry Potter Átlós sikátor ™ szett
Harry Potter Átlós sikátor ™ szett
Előrendelhető
Új
Értékelés:

Cikkszám: Revell:00304

Nem mindig gondoltál arról, hogy a Diagon Alley ™ -et a szíved szerint böngészed, és talán még egy új pálcát is vásárolsz? A Harry Potter Diagon Alley ™ szettel mostantól tetszés szerint böngészhet Eeylop bagoly áruházában és Ollivander pálcaboltjában. Vagy szerezhet magának egy varázslatos vicccikket Weasley Varázslatos viccekből, amely mindenkit meg fog nevetni.

Természetesen természetesen megvásárolhatja a tankönyveket a Roxfort ™ Boszorkányság és Varázslók Iskolájában, annak nagytermével és csillagászati tornyával. És mindenképpen jegy a Roxfort Express-re ...

Igazi varázsló tanoncként és Harry Potter rajongóként a Diagon Alley ™ 3D puzzle készlet azt az érzést kelti benned, hogy mindent megtalálsz, amire szükséged van a következő kalandodhoz Hermione és Ron legjobb barátaiddal.

Egyszerűen állítsa össze a 272 reálisan megtervezett alkatrészt, és pontosan úgy állítsa be az egyes házakat és üzleteket, ahogyan a Harry Potter-könyvekből és filmekből tudja. A barátaid csodálkozni fognak, mit tehetsz varázserejeiddel!

A Harry Potter Diagon Alley ™ 3D rejtvénykészlet 8 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Teljesen összeszerelve ( körülbelül 4 óra múlva az építési ), Diagon Alley ™ az összes tartozékával együtt van 58 cm hosszú, 17 cm széles és több mint 21 cm magas

A Roxfort ™ Express szett, a Roxfort Csillagászati Torony és a Roxfort ™ Nagyterem 3D rejtvényekkel együtt Harry Potter varázslatos világa életre kel az óvodában!

A nemzetközi szállítás e termék esetében 25,95 €

Ár: 17 172 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!