Kategóriák, Termékek

Red Bull

Makett mindenes

The Flying Bulls

2022 Előrendelhető

Makettek méretarány szerint

Revell makettek és kiegészítők

Revell 3D Puzzle

Zvezda makettek és kiegészítők

Airfix

Italeri makettek és kiegészítők

ChroMax

Granna társasjátékok, foglalkoztatók

Rubik

Kapcsolat

Tel: +36-20/499-2244
E-mail:   makettwebaruhaz@gmail.com
Facebook:facebook.com/makettzona
Nyitvatartás: 0-24 h

Facebook

Easy click system

A Revell egyszerű kattintási rendszere - a modell építését átgondolták

Műanyag modellkészítés ragasztó nélkül: Az új egyszerű kattintási rendszerrel a Revell modellkészítése sikeres építési szórakozást kínál a gyermekek számára. Ahelyett, hogy a készlet egyes részeit hagyományosan összeragasztanák, most a modell felépítését kell beépíteni. A modellépítés még soha nem volt ilyen egyszerű. A modellbolt változatos választékot kínál minden ízléshez: legyen szó legendás Porsche traktorról vagy titokzatos szellemhajóról - az egyszerű kattintásos rendszer megnyitja a műanyag modellépítés lenyűgöző hobbiját tízéves kortól. Mivel a modellek alkotóelemei már előzetesen festettek, egyes modellépítőknek szintén nem szükséges festeni.

Szabadidős és szórakoztató műanyag modellépítés: Tapasztalja meg újból a Revell Modellbau egyszerű kattintási rendszerével
A Revell egyszerű kattintási rendszerének zseniális alapelve a bonyolult modellépítéshez: Most kattintson arra, ahol óvatosan ragasztani kellett. A Revellnél a dugaszoláshoz szükséges modellgyártás nem hagyja figyelmen kívül a részletekre és a szórakozásra való figyelmeztetést, ehelyett ez az innovatív műanyag modellszerkezet ragasztás nélkül működik. A Revell innovatív modellszerkezete az egyszerű kattintási rendszerrel sokoldalú modellválasztékot kínál minden ízléshez. A sablon gyakran a technológia történetének kiemelkedő példái, például a Ford GT szuper sportkocsi készletének 1:24 méretű szettje. Az egyszerű kattintással összeállított közel 30 különálló alkatrészben az olyan részletek, mint a motorblokk vagy a belső tér, a valódi prototípus pontos másolata. Így a gyerekek megérthetik, mi teszi a sportkocsit.

Műanyag modellkészítés ragasztás és festés nélkül - az egyszerű kattintási rendszer lehetővé teszi
A műanyag modell készítését, amint azt sok generáció ismerte, Revell találta ki 1950 körül. Hagyományosan túlnyomórészt fiatalok és felnőttek szenvedélyesen tapasztalják meg a műszaki csodák belső működését, amikor repülnek, csónakot vagy más járművet replikálnak. Az egyszerű kattintással a Revell lehetőséget teremt erre a hobbira a fiatalabb modellgyártók számára is. Az easy click rendszer sorozat modelljeinek egyes részeit már az eredeti színekben megtervezték, és lehetővé teszik a modellépítés csatlakoztatását. A "Karib-tenger kalózai" film sorozatból ismert fekete kalózhajó, a Porsche Junior 108 traktor vagy a sötétben ragyogó szellemhajó Ghost Ship az első építőkészlet, amelyben a Revell műanyag modellszerkesztést készít ragasztás és festés nélkül.

A Revell modellépítés generációkat hoz össze
A Revell Modellbau egyszerű kattintással készített sorozatának újabb régóta várt fénypontja: A Lightning McQueen sportkocsi, amelyet nem csak a gyerekek ismernek a Disney "Autók" filmjeiből, késő nyáron indítják. Nagyszülők, rokonok és barátok várják, hogy a gyerekek megismerjék azt a hagyományt, amellyel modellezés útján nőttek fel. Az egyszerű modellépítés, amely magában foglalja a Revell szokásos modellkészítési minőségét, valósággá vált. Érdemes kipróbálni a modellépítést a csatlakoztatáshoz.