Kategóriák, termékek:

EXKLUZÍV MAKETTEK

Red Bull

ELŐRENDELHETŐ MAKETTEK

ÚJDONSÁGAINK 2017

GRANNA Társasjátékok

MAKETT ÚJDONSÁGAINK

KIFUTÓ MAKETTEK

MAKETTEK MÉRETARÁNY SZERINT

REVELL Makettek és Kiegészítők

ENGINO Építőjáték Modellek

ZVEZDA Makettek és Kiegészítők

WELLY Fém Autó Modellek

KLEIN TOYS játékok

BAKELIT ÓRA ÚJDONSÁGOK

BRUDER Járművek, Munkagépek, Figurák, és Kiegészítők

MODELLVASÚT

ITALERI Makettek és Kiegészítők

EGYEDI TERVEZÉSŰ BAKELIT FALIÓRÁK

BAKELITLEMEZ és rétegelt lemez FALIÓRA

LÁNYOKNAK, FIÚKNAK (2, 3, 4, 6, 8 éves kortól) AJÁNLJUK

GUNZE Festékek és Kiegészítők

CHROMAX Festékszórók és Kiegészítők

ÉKSZERTARTÓ FA, 3D PUZZLE

Elérhetőségeink:

Tel: +36-20/361-4894
Tel: +36-20/535-3307
E-mail: 

makettwebaruhaz@gmail.com

Facebook

BRUDER járművek, munkagépek és kiegészítők
Megérkeztek Webáruházunkba a kiváló német minőségű BRUDER járművek, amik az eredeti márkák méretarányosan kicsinyített változatai.

Teljes BRUDER árlista:

Feltöltés alatt

 

Termékek megtekintése, vásárlása kategóriák szerint (link):

 BRUDER játékok szinte tönkretehetetlenek, multi funkciósak, vízállóak, és részlet gazdagok. A játékok Németországban készülnek jó minőségű műanyagból. Az eredeti márkák 1:16 méretarányú, kicsinyített, az eredetivel megegyező modelljei.


A Bruder játékok működőképes játszható utánzatai közül néhány típus: traktor, teherautó, kukásautó, tárcsa, eke, permetezőgép, fűkasza, hóeke, műtrágyaszóró, bálázó, kombájn, pótkocsi, targonca, tűzoltóautó, lánctalpas, dömper, homlokrakodó, markológép, árokásó, tolólapos buldózer is.

A legkisebbeknek készülnek a Roadmax-sorozat járművei, melyek bájos formáikkal ugyan nem kifejezetten élethűek, de annál vidámabbak. Már 2 éves kortól ajánlott. Működésük egyszerűbb, anyaguk vastag, a kerekek puhák. A lekerekített sarkok és élek garantálják a biztonságot. Anyagában színezett, rugalmas, jó minőségű műanyagból készültek. Az eredeti gépekhez nagyon hasonlítanak.
A Roadmax sorozatban megtalálhatóak a gyerekek által leginkább kedvelt járművek mint például traktorok, markolók, billencsek, pótkocsik, rakodók, darus kocsik, szemetes.

Bworld sorozattal a gyerekek létrehozhatnak egy izgalmas világot, ahol az emberek felülhetnek a lovakra, felkapaszkodhatnak a traktorokra, beülhetnek a járművekbe és irányíthatnak egy egész gazdaságot is.

A nagyobb gyerekeknek a Profi Pro-sorozatot ajánljuk. Ezek a járgányok nemcsak hogy épp úgy néznek ki, mint az igaziak, de még afunkcióikat is betöltik! A kukásautóba szemetet lehet gyűjteni, a sószóró sót szór (mily meglepő!), a tűzoltóautó pedig vizet pumpál és locsol. Ízelítőként álljon itt néhány márka, mely megtalálható a választékban: Caterpillar; Claas Deutz; Agrotron; Fendt; JCB Jeep; John Deere; Krone; Kuhn; Discover; Lemken; Linde; Mack; MAN; Manitou; Massey; Ferguson; Mc Cormick; Mercedes Benz; Renault; AtlesSteyr; Valtra
A teherautók: Az egyszerű kamiontól kezdve akad fa-, konténer-, siló- vagy állatszállító, utánfutós, billencses, ponyvás vagy betonkeverős is, találunk daruskocsit, illetve autómentőt. Mindegyik járműhöz kapható többféle kiegészítő is, például pótkocsik, konténerek, munkagépek, állatok.
A közcélú járművek között leginkább tűzoltóautókat vagyszemétszállítókat találhatunk, de ide sorolandó a forgalomterelő autó és ahókotró is. A tűzoltóautók némelyike létrás, másikuk tud vizet locsolni avagy szirénázni, de van olyan is, amelyik daruval van felszerelve. A kukásautók között van zöld és narancssárga színű, hátul- vagy oldaltöltős, szeméttömörítős változat is. A kiegészítők sora itt is hosszas: kukák, útjelző táblák, elemes sziréna és forgalomterelő nyíl, útépítő készlet, stb.
munkagépek választéka is igen széles: földgépekvillástargoncák,úthengerek, rakodógépek, daruk, markolók állnak rendelkezésünkre. Természetesen mindannyian a megfelelő felszereléssel együtt:raklapokkal, szállító dobozokkal, tolólappal, vonóhoroggal, markolóval, árokásóval.
Átevezve a mezőgazdaság témakörére, itt sem kell kétségbe esnünk, ha megfelelő járművet keresünk. A traktorok sora végeláthatatlan: duplakerekű traktor, utánfutós traktor, takarmányszállítós traktor, markológépes traktor, emelővillás traktor, bálázógépes traktor, ekével felszerelt traktor; mindez a teljesség igénye nélkül. Egyéb rendelkezésünkre álló mezőgazdasági munkagépek: kombájnoktermés-szállítók és szortírozók, bálázógépek, öntözőgépek. A kiegészítőkkel kapcsolatban csak annyit jegyeznénk meg, hogy a legtöbb kiegészítő a traktorokhoz kapható.